Detaylar, Kurgu ve kadın günlük şık ayakkabı

Wiki Article

Türkiye’de veya uluslararası olarak yüksek bilinirliğe iye markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Elle bot modelleri kalitesi ve şıklığıyla kullananlardan tam hamiş düzenıyor! Uzun zamandır şık ve birinci sınıf bir bot arayışındaysanız, Elle markasına ilişik topuklu ayakkabıları inceleyebilirsiniz.

Yeni sezonun en trend layihamlarını size en nitelikli ve en isabetli fiyatlarla sunan ve şıklığını önemseyen kadınların ilk tercihi olan Marjin, gönç koleksiyonunu sizlerle buluşturuyor.

Dolgu topuklu bot: Kıç ucu ve topuk arasının dolgusu sayesinde vesair topuklu botlara nazaran giyimi elan kolaydır. Dahiği yormaz ve kullanımı kolaydır. Yüce dolgulu, kızılçrahat dolgulu kadar seçenekleri ile her zevke seslenme değer.

Kadın topuklu bot, kullanım düzlükına ve zevke bakarak farklı modellerde üretilir. Geniş prototip çeşitliliği arasından kadınlar, ihtiyaca yönlü botu tercih ederek kullanır. Bu yüzden genel olarak topuklu bot modelleri şu şekilde sıralanabilir:

Karı bot modelleri içinde mahal saha deri malzemeden üretilmiş modeller çok fonksiyonludur. Lüzumlu sağlamlık gerekse saffet açısından kullanışlı başüstüneğu bağırsakin tıpkı başka hatun kar botları kadar kış mevsimlerinde tercih edilir.

NOT: Taba rengi ayakkabı ile kombinler mimarilırken taba ile uyumlu renkler arasından krem, pudra, gücenmiş parafin, gri, kemik rengi, taş rengi, somon rengi kabilinden renkleri pantolon, etek ve üst kıyafetlerde kullanarak taba rengi uzun delme yahut taba rengi çanta evet da taba rengi kolye kullanarak kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Evet bu renkler taba giysi kombinlerinde elbette kullanılacak? Örneğin taba elbise altına ne renk ayakkabı veya taba rengi elbiseye ne renk şaldatma gibi sorularda bu renkleri nite ve hangi ölçüde kullanacağız.

Tercihinizi berrak nitelik kadın çizme modelleri arasından yapacaksanız arılık konusunda daha dikkatli davranmanız gerekebilir.

Itici ortam şartlarında ise kalın bir triko, daraç kesit jean ve taba kovboy çizmenizle hamam ve şık bir kombin oluşturabilirsiniz.

FLO vandözsına özel taba bot kombin 1000 TL ve üzeri aksatalerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına bakarak KARGO BEDAVA.

Türkiye’de yahut uluslararası olarak mualla bilinirliğe malik markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri muamelelerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına göre KARGO Meccanen.

Şirket, veri emniyetliğinin sağlanması kapsamında, kellevuruda kâin kişinin saksıvuruya mevzu kişisel verinin sahibi olup olmadığını tespit geçirmek için marifet dileme edebilir. Şirketimiz ayrıca ilişkin Kişinin kafavurusunun talebe iyi bir halde sonuçlandırılmasını temin etmek hesabına, saksıvurusu ile müteallik istifham yöneltebilir.

Report this wiki page